Najnovije

Međunarodni kuglački kamp u Otočcu

28 srpnja, 2021 | by G.N.P
Međunarodni kuglački kamp u Otočcu
Sport
0

OTOČAC – Glavno kuglačko mjesto narednih tjedan dana je grad Otočac u kojem će kuglači i kuglačice iz Češke, Mađarske, Srbije, Slovenije i Hrvatske u dobnim kategorijama u rasponu od 14 do 20 godina „brusiti“ svoje kuglačke vještine pod vodstvom vrsnih trenera.

U sklopu projekta Promicanje bavljenja sportom među djecom i mladima čiji je nositelj Hrvatski kuglački savez, a partneri kuglački savezi Srbije, Slovenije i Češke te kuglački klub Železiarne Podbrezova održati će se prvi međunarodni kamp kojeg će voditi treneri Miloš Ponjavić i Tonči Mikac, predsjednik Hrvatskog kuglačkog saveze i voditelj projekta Promicanje bavljenja sportom među djecom i mladima.

Uz glavne trenere na kampu će još biti i treneri iz partnerskih organizacija. Kuglače i kuglačice na kampu će posjetiti Ines Maričić svjetska rekorderka i kapetanica ženske reprezentacije i Mirna Bosak najbolja svjetska juniorka.

Kamp je organiziran u 7 dana, a u subotu 31. srpnja će se održati prva međunarodna konferencija. U nedjelju će biti organizirana dva natjecanja za sudionike kampa u disciplinama mix i sprint, a dan poslije pojedinačno natjecanje u 120 hitaca kada će biti i dodjela medalji.

Više o projektu: https://www.posacyp.eu

Comments are closed.

More in Sport
Članovi SK Fortica sudjelovali na “Kupu Grada Osijeka 2021.”

Na strelištu Pampas u Osijeku danas je održan “Kup Grada Osijeka 2021.” koji je organizirao SK Metak iz Osijeka a...

Close