Najnovije

Milanu Dujmoviću priznanje za najboljeg pilota paragliding kluba Leteći medvjedići

15 studenoga, 2020 | by G.N.P
Milanu Dujmoviću priznanje za najboljeg pilota paragliding kluba Leteći medvjedići
Sport
0

OTOČAC – Danas je paragliding klub Leteći medvjedići iz Otočca upriličio dodjelu priznanja zaslužnim članovima kluba.

Prestižno priznanje za najboljeg pilota u sezoni 2020. zasluženo je otišlo u ruke Milana Dujmovića. Slavodobitnik Dujmović nam je tom prilikom izjavio da je presretan sa uručenom plaketom jer mu je to prvo priznanje takvog tipa i da mu je to ogroman poticaj za sljedeću sezonu.

Ujedno se zahvalio svim svojim prijateljima i kolegama iz kluba koji su ga poticali i bodrili kroz cijelu godinu da ostvari što bolje rezultate.

U razgovoru sa predsjednikom PK Leteći medvjedići, Damirom Cvitkovićem, doznali smo nešto više o planovima kluba u nadolazećoj sezoni 2021.

Naglasak je i dalje na popularizaciji paraglidinga u našem kraju, nastavku suradnje sa obučnim centrom Flumen iz Rijeke sa kojim rade na obuci budućih pilota parajedrilice te da će posebno u novoj sezoni angažirati se u natjecanjima na nacionalnoj razini.

Tajnik kluba, Tomislav Tonković, ovim putem poziva sve zainteresirane za ovakvu vrstu outdoor aktivnosti sa područja Ličko- Senjske županije a i šire, da se pridruže radu kluba bilo kroz letenje , bilo kroz planinarenje i druženje i da otkriju sve čari paraglidinga.

Za sve upite slobodno se obratite na kontakte : Damir – 098 497 416, Tomislav – 098 982 1144,

Milan – 099 789 6892 , Mario ( za područje Senja ) – 091 786 7861 ili na Facebook grupu – Leteći

medvjedići i prijatelji.

Paragliding Klub Leteći medvjedići

Comments are closed.

More in Sport
Otočke košarkašice gostovale u Solinu

Jučer je u Solinu odigrana utakmica 4. kola između košarkašica ŽKK Salona i ŽKK Otočac. U hrabroj i požrtvovnoj utakmici...

Close