Najnovije

Pobjeda Gacke nad Klekom II

6 studenoga, 2017 | by G.N.P
Pobjeda Gacke nad Klekom II
Sport
0

Jučer je u Ogulinu odigrana utakmica između KK Gacka i ekipe Kleka II. Konačni rezultat bio je 6:2 ili u čunjevima 3268:3180 za KK Gacka. Nakon prve satnice rezultat je bio 1:1 i -12 čunjeva. Iako sa skromnih 533 Sekula je uspio osvojiti set poen, dok je Kraljić izgubio, srušivši 528 čunjeva.

U drugom bloku igrača nastupili su otac i sin, Ivica i Tomislav Atalić, te su obojica „dobili“ svoje protivnike na stazi. Ale (stariji) je srušio 528, dok je Ale (mlađi) srušio 555 čunjeva. Rezultat nakon druge satnice je bio 3:1 u našu korist i +40 čunjeva, tako da smo s jedne strane mogli mirno ući u završnicu utakmice, ali s druge strane s dozom opreza.


U zadnjem bloku su za  ekipu KK Gacka nastupili Željko Odorčić i Željko Bićanić. Dok je Bićanić (544) „muku“ mučio sa svojim protivnikom proigravši tek u trećem setu, što ipak nije bilo dovoljno da osvoji poen, Odorčić je iz seta u set podizao igru i na kraju srušio 580 čunjeva, što je bilo dovoljno da osvoji i 6 poen za Gacku. 

U slijedećem kolu KK Gacka dočekuje ekipu KK Vatrogasac iz Otočca te time najavljujemo gradski derbi – ističu u KK Gacka.

KK Gacka

Comments are closed.

More in Sport
Košarkašice Otočca savladale ekipu Gospića rezultatom 71:52

OTOČAC – Večeras je u dvorani Srednje škole Otočac s početkom u 19:00 sati odigrana košarkaška utakmica A-2 lige (žene) između ŽKK...

Close