Najnovije

Predstavnicima sportskih saveza dodijeljene majice

31 srpnja, 2020 | by G.N.P
Predstavnicima sportskih saveza dodijeljene majice
Sport
0

GOSPIĆ – U svom djelovanju, jedan od ciljeva Zajednice sportova Ličko-senjske županije je i razvoj i promicanje sporta na području županije. Promidžba je važan čimbenik, te se kroz različite aktivnosti nastoji razvijati i promicati sportsku djelatnost.

Novonastala situacija sa pojavom korona virusa globalno je obustavila sportske aktivnosti, udaljila nas jedne od drugih. Sa željom da sport unatoč situaciji promoviramo i na neki način ujedinimo sportsku zajednicu u ovim,
za sport teškim vremenima, Zajednica je osigurala promotivne sportske majice jednom dijelu svojih članica.

Dodjela majica predstavnicima sportskih saveza održana je u četvrtak 30.7.2020.g. s početkom u 11:00 sati u dvorani Kulturno-informativnog centra u Gospiću. Na početku dodjele predsjednik Zajednice, Milan Radošević uz kratku zahvalu svim prisutnima na dolasku, stavio je težište na nedovoljnu komunikaciju između Saveza i klubova.

Obavijestio je prisutne da je za 2021.g. plan Zajednice raspisivati Javne pozive na koje bi se samo Savezi mogli prijaviti, što bi značilo da svaki Savez treba iskomunicirati sa klubovima već krajem ove godine o sredstvima koja će im biti potrebna za 2021. Nakon uvodne riječi i razgovora održala se dodjela majica.

ZAJEDNICA SPORTOVA LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE


Comments are closed.

More in Sport
Otočac pobijedio Nehaj u penalnoj završnici

OTOČAC – Jučer je na stadionu u Otočcu odigrana polufinalna utakmica kupa Ličko-senjske županije između domaćina NK Otočac i NK...

Close