Najnovije

Strijelci SK Fortica Otočac sudjelovali na dva turnira

21 studenoga, 2021 | by G.N.P
Strijelci SK Fortica Otočac sudjelovali na dva turnira
Sport
0

Naporan vikend je iza članova Streljačkog kluba Fortica iz Otočca koji su sudjelovali na dva turnira.

Prvi turnir, Breza kup, održan je u subotu, 20.11. u organizaciji Streljačkog kluba Breza iz Zagreba. Natjecanje je bilo podijeljeno na dvije discipline, 15 metaka precizno i 15 metaka brzo ( 3 puta po 5 metaka, za opaljenje svakog metka po 3 sekunde). Najbolji rezultat ostvarili su Denis Mrla (pištolj Walther Q5 Match SF, 272 kruga) i Zdravko Bogdanić (revolver Alfa Proj, 258 krugova).

Drugi turnir, održan je u nedjelju, 21. 11. u organizaciji Streljačke udruge Sveti Mihovil iz Lučkog. Turnir nosi naziv Extreme kup s obzirom na 4 vrlo zahtjevne discipline. Prva disciplina je precizno gađanje 2×5 metaka, zatim ide disciplina 2×5 metaka u metu za precizno gađanje u trajanju od 20 sekundi. Treća disciplina je 2×5 metaka u trajanju od 10 sekundi u metu za brzo gađanje a četvrta je 2×5 metaka tzv. Caracas (za svaki metak 3 sekunde).

Od članova SK Fortica najbolje rezultate ostvarili su Denis Mrla (pištolj Walther Q5 Match SF, 352 kruga) i Josip Dujmović (pištolj CZ Shadow 2, 292 kruga).

Ekipni pobjednik turnira je ekipa GSK Rijeka kojoj je pripao i prijelazni pehar.

SK Fortica Otočac

Comments are closed.

More in Sport
srednja škola Otočac
Otočki srednjoškolci na županijskom natjecanju iz badmintona i krosa

OTOČAC – Sportska dvorana Srednje škole Otočac jučer se je ugostila badmintonske ekipe i ekipe iz krosa iz Srednje škole Plitvička jezera, a s...

Close