Najnovije

Strijelci Streljačkog kluba “Fortica” na pobjedničkom postolju, Denis Mrla osvojio zlato!

4 listopada, 2020 | by G.N.P
Strijelci Streljačkog kluba “Fortica” na pobjedničkom postolju, Denis Mrla osvojio zlato!
Sport
0

Danas je na vojnom strelištu Jamadol u Karlovcu održan 2. HS Kup, natjecanje u streljaštvu na kojem se moglo koristiti isključivo oružje proizvedeno u karlovačkoj tvornici oružja HS Produkt. Samo natjecanje bilo je podijeljeno u dvije discipline, 15 metaka precizno i 15 metaka brzo. Na natjecanju je nastupilo 75 natjecatelja iz cijele Hrvatske koji su bili raspoređeni u 19 ekipa.

Izvanredan uspjeh postigao je član našega streljačkog kluba Denis Mrla koji je u ukupnom plasmanu nakon te dvije discipline osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju. U ekipnom plasmanu ekipa SK “Fortica” u sastavu Josip Dujmović, Denis Mrla i Zdravko Bogdanić osvojila je 2. mjesto. Ovaj uspjeh strijelaca SK “Fortica” ima posebnu važnost jer je to jedina ekipa na današnjem natjecanju čiji su članovi koristili najmanje pištolje ikada proizvedene u HS Produktu – XD-S, S-5 (XD-S Mod. 2) i H-11 (Hellcat) koji nisu namijenjeni za sportsko streljaštvo. Čestitke članovima Streljačkog kluba “Fortica”!

G.N.P/SK “Fortica” Otočac

Comments are closed.

More in Sport
Otočanka Karla Lončar osvojila zlato na 21. Korčula open

KORČULA – U organizaciji Taekwondo klub “Forteca” Korčula, 3. i 4. listopada održalo se je 21. Korčula open taekwondo natjecanje...

Close