Najnovije

Izvrsni turistički rezultati Otočca i Gacke

27 listopada, 2017 | by G.N.P
Izvrsni turistički rezultati Otočca i Gacke
Turizam
0

OTOČAC – Prema informacijama Turističke zajednice Grada Otočca nastavljaju se nizati izvrsne brojke u turizmu Otočca i Gacke. Brojke govore slijedeće: sveukupno broj kreveta do 30. rujna 2017. godine iznosi  727 kreveta, u 2016. godini 487 kreveta,  što je 49%  više ukupno kreveta. Predviđa se da će do kraja godine broj privatnih iznajmljivača i dalje rasti, jer je zadržan uzlazni trend posjeta turista  zahvaljujući dobroj pripremi sezone i znatno povećanoj marketinškoj aktivnosti.

Što se tiče Informacijskog sustava za prijavu i odjavu turista e-Visitor, brojke su slijedeće: u razdoblju od 1. siječnja do 30. rujna 2017. godine na području Turističke zajednice Grada Otočca zabilježio je ukupno 35.419 dolazaka turista koji su ostvarili 43.254 noćenja, što u odnosu na ostvareni turistički promet u istom razdoblju prošle godine znači 45% više dolazaka25% više ostvarenih noćenja.

Zaključno s datumom 30. rujna 2017. godine premašen je ukupno planirani broj noćenja za ovu godinu i cjelogodišnji ostvareni broj noćenja za 2016. godinu.

TZG Otočac / G.N.P

foto: tz-otocac.hr

Comments are closed.

More in Turizam
MINT: JAVNI POZIV ZA OTVORENI ISKAZ INTERESA MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA ZA ULAGANJA U TEMATSKI DEFINIRANE HOTELE

Ministarstvo turizma otvorilo je Javni poziv za otvoreni iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u tematski definirane hotele....

Close