Najnovije

Novi web TZ Grada Otočca

18 listopada, 2018 | by G.N.P
Novi web TZ Grada Otočca
Turizam
0

OTOČAC – “Otočac-raj na rijeci Gacki“ slogan je kojim Turistička zajednica Grada Otočca na novoj i redizajniranoj internetskoj stranici www.tz-otocac.hr poziva turiste u istraživanje grada i okolice.

Trenutno je aktivna probna verzija stranice te je u fazi dorade. Web stranica komunicira  sa ostalim komunikacijskim kanalima Turističke zajednice Grada Otočca – Facebook stranica Visit Otočac-Otočac Tourist Bord, Instagram profil ,Twitter kanal i You tube kanal te prijava u sustav eVisitor.

U eri stalnog napretka tehnologije sazrijeva novi naraštaj turista i putnika, a shodno tome, nastali su i novi digitalni trendovi, koje nastojimo pratiti . Nova stranica  ima poboljšane navigacijske elemente, a organizirana je kako bi se posjetitelji lakše snalazili.


Stranica će uskoro biti ažurirana unosom novih smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata, ali i ponudom aktivnog odmor u prirodi, kulturnom i prirodnom baštinom regije Gacke.

TZG Otočca

Comments are closed.

More in Turizam
Proslavljen Svjetski dan turizma

Svjetski dan turizma, obilježava se svake godine 27. rujna, a ove godine u Hrvatskoj tema je “Turizam i digitalna transformacija”....

Close