Najnovije

Otočac dobitnik priznanja na Danima hrvatskog turizma

25 listopada, 2018 | by G.N.P
Otočac dobitnik priznanja na Danima hrvatskog turizma
Turizam
0

Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika. Ove godine, 24. i 25 listopada, domaćin je Hvar, a sudionici skupa  imali su prilike čuti stručna predavanja, sudjelovati na radnim sastancima te susresti se sa predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade.

Za najbolju ljetnu odmorišnu destinaciju proglašen je Mali Lošinj, a voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, Biserka Regvat najboljom djelatnicom u sustavu turističkih zajednica.  Grad Otočac dobitnik je priznanja kao finalist, zajedno sa Motovunom, u kategoriji najuspješnija destinacija ruralnog turizma.  Dobiveno priznanje  sjajan je uspjeh Otočca koji je prepoznat kao poželjna turistička destinacija. Priznanje je to i TZG Otočca na izvrsnom angažmanu u turističkoj promidžbi Otočca i Gacke.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

HTZ.hr / TZG Otočca / G.N.P

 

Comments are closed.

More in Turizam
Otočac u specijalnom izdanju britanskog časopisa The Times

OTOČAC – U specijalnom izdanju britanskog časopisa The Times i Otočac će zauzeti svoje mjesto. Na stranici posvećenoj Otočcu promovirati...

Close