Najnovije

Otočac finalist najuspješnije destinacije ruralnog turizma

6 rujna, 2018 | by G.N.P
Otočac finalist najuspješnije destinacije ruralnog turizma
Turizam
0

OTOČAC – U okviru projekta „Godišnje hrvatske turističke nagrade“ Hrvatska turistička zajednica je i ove godine provela natječaj za izbor „DESTINACIJA GODINE“, a prema bodovanju i kriterijima, destinacija OTOČAC jedan je od finalista unutar potkategorije Najuspješnija destinacija ruralnog turizma.

Natječaj je bio otvoren od 20. srpnja do 13. kolovoza, a zaprimljene su  ukupno 44 kandidature. Prezentacija destinacije održati će se danas 6.rujna 2018. hotelu Korana Srakovčić u Karlovcu i to pred predstavnicima Radne skupine II. kruga ocjenjivanja, a među kojima će biti šest predstavnika Ministarstva turizma,  pet predstavnika Hrvatske turističke zajednice, tri člana Hrvatske gospodarske komore, dva člana Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, tri člana Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji te dva člana Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Prezentaciju destinacije koju je pripremila TZG Otočca pratiti će i suveniri iz kućne radinosti Danijele Tonković te med OPG-a Bronzović.

TZG Otočca

Comments are closed.

More in Turizam
Nastavlja se uzlazni trend turističkih dolazaka i noćenja na području Otočca i Gacke

OTOČAC – Uzlazni trend turističkih dolazaka na području Otočca i Gacke nastavlja se i u ovoj godini. Unatoč aktualnoj i...

Close