Najnovije

Otočac pobjednik kontinentalne Turističke patrole Večernjeg lista!

12 listopada, 2020 | by G.N.P
Otočac pobjednik kontinentalne Turističke patrole Večernjeg lista!
Turizam
0

BAŠKA VODA – Čekali smo i dočekali, ovogodišnji pobjednik kontinentalne Turističke patrole Večernjeg lista je Otočac! Večernjakovi reporteri još od 1975. godine ocjenjuju turističke destinacije, a dobivene visoke ocjene veliko su priznanje Otočcu i Turističkoj zajednici Grada Otočca. Ocjenjivali su se, uz uređenost mjesta, smještajni kapaciteti, ugostiteljska ponuda, kulturni, zabavni i sportski sadržaji te gostoljubivost domaćina. Sa osvojenih 95 od mogućih 100 bodova i to u ovoj posebno teškoj i nikad izazovnijoj godini za hrvatski turizam. Grad sa približno četiri tisuće stanovnika diči se prirodnim ljepotama koje ga okružuju, a posebice vrila rijeke Gacke koja su proglašena spomenikom prirode. Naravno, tu je i rijeka Gacka, po dužini treća ponornica na svijetu.

Večernjakova plaketa uručena je danas u Baškoj vodi direktorici TZG Otočca Mladenki Orešković te djelatnici TZG Otočca Zdenki Kostelac.

TZG Otočac / G.N.P / V.L

foto: fb_TZG_Otočca

Comments are closed.

More in Turizam
Akcija “TJEDAN ODMORA VRIJEDAN” u NP Sjeverni Velebit

“TJEDAN ODMORA VRIJEDAN” je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do...

Close