Najnovije

Plitvice, otok Pag, Tesla, Senj… Ovo je novi službeni promo video Ličko-senjske Županije!

22 siječnja, 2019 | by G.N.P
Plitvice, otok Pag, Tesla, Senj… Ovo je novi službeni promo video Ličko-senjske Županije!
Promo
0

Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, otoka Paga, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta kao top turističke destinacije.

Upravo zato Turistička zajednica Ličko-senjske županije u 2019. godinu ulazi na snažan način – uz lansiranje novog promo filma koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do očaravajućih krajolika na obali.

Tako se u videu skladno isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, gastronomija, sport i rekreacija, zabava te kulturno-povijesna baština. Tu su i Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće…

U periodu koji slijedi, ovaj će se turistički film prikazati na međunarodnim turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima vjerujemo neće proći neopaženo i sigurno će biti izvrsna reklama za Ličko-senjsku županiju.

Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom Bobbyja Grubića, trostrukog dobitnika prestižne nagrade Emmy i producentice Spomenke Saraga te gledatelje i potencijalne turiste vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju Ličko-senjskom županijom. Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica Ličko-senjske županije.

A.V.

 

Pogledajte promo video na linku:

Comments are closed.

More in Promo, Turizam
TZG Otočca organizira besplatnu edukacijsku radionicu za privatne iznajmljivače

OTOČAC – Turistička zajednica Grada Otočca , sukladno programu rada za 2019., organizira besplatnu edukacijsku radionicu za sve privatne iznajmljivače...

Close