Najnovije

Ponuda turističkih sadržaja Otočca uskoro i na mobilnoj aplikaciji

9 prosinca, 2018 | by G.N.P
Ponuda turističkih sadržaja Otočca uskoro i na mobilnoj aplikaciji
Turizam
0

OTOČAC – Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s tvrtkom Vision Team d.o.o. pokrenula je promociju lokalne turističke ponude putem mobilne aplikacije Vision one. Danas je važno na jednom mjestu imati kompletnu ponudu turističkih sadržaja – smještaja, restorana, manifestacija, atrakcija, kulturnih i sportskih događanja. Svi ti sadržaji objedinjeni su upravo ovom aplikacijom.

Cilj projekta je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske što je danas od velike važnost jer se fokus i treba staviti na kontinent . S obzirom da se radi o platformi koja pokušava objediniti turistička mjesta Hrvatske i Turističkoj zajednici Grada Otočca  je zanimljiva, posebice jer se svi važni podaci i zanimljivosti nalaze na jednome mjestu i to na zaslonu mobitela.

Prezentacija mobilne aplikacije održati će se 12. prosinca s početkom u 10:00 sati u Uredu Turističke zajednice Grada Otočca. Aplikaciju će predstaviti Danijel Botić, voditelj prodaje i marketinga.

više o aplikacji: http://visionone.co/

Comments are closed.

More in Turizam
Dodijeljene nove oznake kvalitete u obiteljskom smještaju

Turistička zajednica Ličko-senjske županije dodijelila je nove oznake kvalitete u obiteljskom smještaju, u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica.  Riječ...

Close