Najnovije

Predstavljanje turističke ponude LSŽ na sajmu Nizozemskoj

26 veljače, 2019 | by G.N.P
Predstavljanje turističke ponude LSŽ na sajmu Nizozemskoj
Turizam
0
HGK – Županijska komora Otočac od 1. do 3. ožujka organizira predstavljanje turističke ponude Ličko-senjske županije na sajmu Fiets en Wandelbeurs u Utrechtu, u Nizozemskoj.

Fiets en Wandelbeurs najveći je sajam za bicikliste i planinare u Europi, a jedan je od najvećih i u svijetu. Dobra posjećenost sajma, više od 41.000 entuzijastičnih rekreativaca i planinara koji su iskreno zainteresirani za biciklističke i pješačke praznike, rute, smještaj, bicikle i vanjsku opremu, omogućuje izlagačima susret s iznimno velikim brojem potencijalnih korisnika njihovih usluga. Predstavljanje na sajmu organizirano je u suradnji s Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije.

Cikloturizam predstavlja jednu od ključnih razvojnih grana turizma na kontinentu, a biciklizam je ekološki prihvatljiva aktivnost koja promiče zdrav život. Sjeverne su europske zemlje predvodnice u razvoju biciklizma, a trenutno na popularnosti sve više dobivaju višemjesečna putovanja biciklima u čemu Ličko-senjska županija vidi svoju priliku. Ti su gosti obično srednje životne dobi, dobro financijski osigurani i ekološki osviješteni.

Uz promotivne materijale sustava turističkih zajednica i zaštićenih prirodnih lokaliteta u Ličko-senjskoj županiji, poseban je naglasak na ponudi turističkih agencija koje će se pojedinačno predstaviti na ovom sajmu.

HGK ŽK Otočac

Comments are closed.

More in Turizam, Vijesti
Ministarstvo kulture poduprlo 14 programa Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac

OTOČAC – Tijekom 2019. godine Gacko pučko otvoreno učilište realizirat će, uz redovne aktivnosti te brojne druge programe, i 14...

Close