Najnovije

Turističko informativni Centar otvorio vrata

7 travnja, 2018 | by G.N.P
Turističko informativni Centar otvorio vrata
Turizam
0

OTOČAC – Turističko informativni Centar Otočac otvorio je vrata i time dočekao prve posjetitelje i turiste. Prva grupa koja je zakucala na vrata Centra je Udruga Salonitanka iz Solina. Turističko informativni Centar u središtu Grada postao je nezaobilazno mjesto zaustavljanja domaćih i stranih gostiju, individualaca, grupa, starijih i mlađih dobnih skupina. Također, otvaranjem turističko informativnog Centra ponovno su na raspolaganju i javni bicikli.

Podsjetimo i to da je tokom cijele 2017. godine na području Turističke zajednice Grada Otočca zabilježeno ukupno 41.266  dolazaka turista koji su ostvarili 50.090 noćenja, odnosno ukupno  35% više dolazaka i  21% više ostvarenih noćenja nego 2016.

U 2018. godini očekuje se rast broja privatnih iznajmljivača na području grada Otočca kao i zadržavanje ulaznog trenda posjeta turista na području Otočca i Gacke.

TZG Otočca / G.N.P

Comments are closed.

More in Turizam
Srce Gacke
Turizam u 2017.: 35% više dolazaka, a vladajuća većina u GV-u zaustavlja njegov razvoj

OTOČAC – Danas  je u prostorijama Turističke zajednice Grada Otočca održana sjednica Turističkog vijeća i sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Otočca. Na dnevnom...

Close