Najnovije

Do rujna nove kino stolice

15 srpnja, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Do rujna nove kino stolice
Vijesti
0

OTOČAc – U periodu od srpnja do rujna ove godine stare kino stolice u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac bit će zamijenjene novima, a ugovor s izvođačem radova potpisan je početkom ovog mjeseca. Ministarstvo kulture RH osiguralo je u okviru Programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu 300.000,00 kn za još jednu fazu modernizacije kinotečne djelatnosti Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac, a ostatak potrebnog iznosa od 27.500,00 kn osiguran je iz proračuna Grada Otočca.

Tijekom posljednjih 5 godina otočko kino modernizirano je nabavom novog projektora i platna, potom i opremanjem dvorane novim sustavom zvuka, a posljednja faza modernizacije obuhvatila je postavljanje novog sustava grijanja i uvođenje klimatizacijskog sustava.

Zbog spomenutih radova projekcije filmova tijekom srpnja i kolovoza održavat će se povremeno, a najave filmova bit će objavljivane na službenoj mrežnoj i Facebook stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

GPOU Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
Dovršena još jedna sjenica

OTOČAC- Sukladno Planu gospodarenja rijekom Gackom za 2020. god. u kojem je planirana gradnja nekoliko sjenica, upravo je dovršena ova...

Close