Najnovije

Donacija Grada Otočca mjestima pogođenim razornim potresom

31 prosinca, 2020 | by G.N.P
Donacija Grada Otočca mjestima pogođenim razornim potresom
Vijesti
0

OTOČAC – Gradonačelnik Grada Otočca, Stjepan Kostelac, dr.vet.med. donio je Rješenje o donaciji financijskih sredstava u iznosu od 70.000,00 kn za pomoć u saniranju štete nastale razornim potresom u Petrinji, Sisiku i Glini te drugim gradovima i općinama koje su pogodili razorni potresi.

Kao i većina hrvatskih gradova i općina, ni Grad Otočac nije se oglušio na potrebe potresom ranjenih i nastradalih gradova na području Sisačko-moslovačke županije te je donirao financijska sredstva u okviru svojih mogućnosti.

Ovim putem, gradonačelnik Stjepan Kostelac, dr. vet med. naglašava da Grad Otočac stoji na raspolaganju za svu pomoć koja bude potrebna te izražava duboku tugu i sućut zbog izgubljenih života i svih posljedica snažnog potresa koji je pogodio gradove i mjesta Sisačko-moslovačke županije te želi brzi oporavak svim ozlijeđenima i snage svim operativnim službama koje su na terenu da izdrže.

Ured gradonačelnika

Comments are closed.

More in Vijesti
Vatrogasci Ličko-senjske županije upućeni na ispomoć građanima Petrinje

Zbog snažnog potresa koji je danas pogodio Sisak i Petrinju, u pomoć su se uključili i vatrogasci Ličko-senjske županije i...

Close