Najnovije

Dostavite prijedloge lokacija za provedbu pojačanog nadzora sudionika u prometu pod utjecajem alkohola i droga

7 lipnja, 2021 | by G.N.P
Dostavite prijedloge lokacija za provedbu pojačanog nadzora sudionika u prometu pod utjecajem alkohola i droga
Vijesti
0

U subotu, 19. lipnja od 7 sati do nedjelje, 20. lipnja do 7 sati, na području cijele Republike Hrvatske pa tako i području Policijske uprave ličko-senjske, provodit će se pojačani 24-satni nadzor sudionika u prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Pozivamo građane da nam od danas 7. do utorka 15. lipnja 2021. godine, na e-mail adresu licko-senjska@policija.hr dostave prijedloge lokacija na kojima bi željeli da se nadziru vozači pod utjecajem alkohola i droga.

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne za 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Pozivamo vozače da mogu predlagati lokacije na kojima, temeljem vlastitih iskustava, žele prisutnost policije radi nadzora alkohola i droga u cestovnom prometu, ali ih upozoravamo da prije vožnje ne konzumiraju alkohol ili drogu, da poštuju prometne propise, te da tako doprinesu svojoj sigurnosti kao i sigurnosti svih ostalih sudionika u prometu.

PULS

Comments are closed.

More in Vijesti
Folklorno društvo Otočac
Od danas odrasla skupina Folklornog društva Otočac ponovno započinje s radom

OTOČAC – Nakon poduže stanke od 6 mjeseci, odrasla skupina Folklornog društva Otočac GPOU Otočac započinje s radom i to...

Close