Najnovije

Grabovači odobrena dva volonterska projekta u slijedećoj godini

16 prosinca, 2020 | by G.N.P
Grabovači odobrena dva volonterska projekta u slijedećoj godini
Vijesti
0

PERUŠIĆ – U sklopu programa Europske snage solidarnosti, Pećinskom parku Grabovača odobrena su dva volonterska projekta za sljedeću godinu i to: Projekt PRIRODNI VRT ukupne vrijednosti 221.600,00kn te (BIO)RAZNOLIKOST ukupne vrijednosti 184.612,00kn. Projekti će okupiti 40 europskih volontera na aktivnostima poput informiranja mladih o biološkoj i georaznolikosti Like, kreativnih radionica, ljetne škole, održavanja malog vrta i dodavanja novih taktilnih sadržaja za najmlađe posjetitelje.

Uspješnost provedbe projekata ovisit će o razvoju situacije s COVID 19 pandemijom. Osim volontera, najavljene su i brojne grupe izviđača koji žele boraviti i raditi na Grabovači! Tijekom godina, Grabovača se na europskoj razini definirala kao vrlo uspješna ustanova s odličnim volonterskim projektima te svake godine bilježe povećan broj upita.

Volonteri koji dolaze u Perušić različitih su profila i usmjerenja, a svi dolaze s istim ciljem – pomoći i sudjelovati u razvoju lokalne zajednice i ruralnih područja. Zahvaljujući ovakvim projektima, Ustanova ima partnerstva s brojnim udrugama, institucijama i gradovima diljem Europe.

PP Grabovača

Comments are closed.

More in Vijesti
Građanin s područja Otočca dragovoljno predao 802 komada streljiva

OTOČAC – U ponedjeljak, 14. prosinca građanin s područja Otočca dragovoljno je predao 802 komada streljiva call. 7,62X39 mm, koje...

Close