Najnovije

Grad Otočac izabran među velikom konkurencijom u strateško partnerstvo projekta “Europe Goes Local”

4 prosinca, 2019 | by G.N.P
Grad Otočac izabran među velikom konkurencijom u strateško partnerstvo projekta “Europe Goes Local”
Vijesti
0

OTOČAC – Grad Otočac pripremio je projektnu prijavu za sudjelovanje u drugoj fazi velikog međunarodnog projekta “EUROPE GOES LOCAL”,
kojeg zajedno s preostale 23 nacionalne agencije iz 23 država članice EU u Hrvatskoj provodi Agencija za mobilnost i programe EU.

Projekt će uključenim jedinicama lokalnih i regionalnih samouprava (JLRS) pružiti višemjesečnu stručnu podršku pri uspostavi/unaprjeđenju lokalnih sustava rada s mladima prilagođenu individualnim potrebama svake JLRS. Projekt također omogućava osposobljavanje i usavršavanje JLRS-ova u području rada s mladima te umrežavanja s raznim dionicima na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Projekt Europe Goes Local najveći je europski projekt u području rada s mladima te se provodi uz financijsku potporu programa Erasmus+.


U velikoj konkurenciji od čak 36 jedinica lokalne i regionalne samouprave u RH, Grad Otočac je izabran zajedno sa 17 drugih gradova i općina za sudjelovanje u ovom projektu. Slijedom odabira među jakom konkurencijom napravljen je i prvi korak, a to je sudjelovanje na nacionalnom treningu u Mariji Bistrici.

Grad Otočac

foto: Grad Otočac / mobilnost.hr

Comments are closed.

More in Vijesti
Gradonačelnik Kostelac daruje obitelji sa petero i više djece

OTOČAC – Povodom nadolazećih Božićnih blagdana, gradonačelnik Grada Otočca  i ove godine dodjeljuje poklon bon obiteljima s petero i više...

Close