Najnovije

Gradonačelnik Kostelac potpisao ugovor o održavanju ovogodišnjeg Svjetskog kuglačkog kupa u Otočcu

23 veljače, 2021 | by G.N.P
Gradonačelnik Kostelac potpisao ugovor o održavanju ovogodišnjeg Svjetskog kuglačkog kupa u Otočcu
Vijesti
0

OTOČAC – Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac, dr.vet. med. potpisao je Ugovor za održavanje 33. svjetskog momčadskog kupa žene/muškarci 2021.

Ugovor je potpisan između Svjetske kuglačke organizacije, Hrvatskog kuglačkog saveza i Grada Otočca.

Svjetski momčadski kup održati će se u Otočcu, u kuglani Otočac i to u vremenskom periodu od 06. do 09. listopada 2021. godine. U godišnjem natjecanju europskih klubova u kuglanju klasičnim načinom u muškoj i ženskoj konkurenciji natjecat će se 15 najboljih prvaka država.

Priređivač svjetskog momčadskog kupa žene/muškarci 2021. je Sekcija Ninepin Bowling Classic u WNBA-u zastupan po predsjedniku Klaus Barthu i glavnom tajniku Hartmuth Körneru. Uz Gradonačelnika Grada Otočca domaćin u organizaciji je i Hrvatski kuglački savez zastupan po predsjedniku prof. dr.sc. Tonči Mikcu..

U mjesecu listopadu 2021. godine grad Otočac privući će mnoštvo ljubitelja kuglanja, koji će koristiti turističke potencijale Otočca od smještaja, uživanja u domaćim delicijama i privatnim smještajima te odmorom i uživanjem u ljepotama rijeke Gacka i Gacke doline.

Ured gradonačelnika

Comments are closed.

More in Vijesti
Župan Milinović podržao zahtjeve ugostitelja Ličko-senjske županije

GOSPIĆ – Danas je župan Milinović pozvao dio ugostitelja Ličko-senjske županije kako bi im predočio epidemiološku situaciju i upoznao ih...

Close