Najnovije

Gradonačelnik Kostelac potpisao ugovor sa Udrugom umirovljenika Otočac

7 travnja, 2021 | by G.N.P
Gradonačelnik Kostelac potpisao ugovor sa Udrugom umirovljenika Otočac
Vijesti
0

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Otočca potpisan Ugovor o financijskoj potpori programu/projektu socijalne skrbi iz sredstava Gradskog proračuna za 2021. godinu.

Ugovor o financijskoj potpori programu/projektu socijalne skrbi iz sredstava Gradskog proračuna za 2021. godinu potpisali su Gradonačelnik Grada Otočca Stjepan Kostelac, dr. vet. med. i predsjednik Udruge umirovljenika Otočac, Ante Devčić.

Vrijednost sredstava osiguranih na temelju Programa javnih potreba Grada Otočca u socijalnoj skrbi za 2021. godinu te Javnog poziva za sufinanciranje programa, projekata socijalnih i humanitarnih udruga i udruga iz Domovinskog rata Grada Otočca za 2021. godinu i Odluke o dodjeli financijskih sredstava programima je 37.000,00 kuna.

U razgovoru je dotaknuta tema korištenja prostora za Udrugu umirovljenika, te ostali problemi sa kojima se Udruga susreće u svakodnevnom radu.

Sredstva se koriste isključivo za provedbu Programa za 2021. godinu za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2021. godine.

Grad Otočac

foto: Grad Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
OŠ Otočac
Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac partner u projektu Različitim koracima do jednakosti – 5

Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac partner je u projektu Različitim koracima do jednakosti – 5 koji provodi Savez društava...

Close