Najnovije

Gromovači godišnja nagrada HPS-a za najboljeg upravljača planinarske kuće

17 prosinca, 2020 | by G.N.P
Gromovači godišnja nagrada HPS-a za najboljeg upravljača planinarske kuće
Vijesti
0

ZAGREB – Hrvatski planinarski savez (HPS) objavio je godišnje nagrade za planinarske objekte u nekoliko kategorija i to:

U kategoriji najbolja planinarska kuća: planinarsko sklonište MIROSLAV HIRTZ NA BIJELIM STIJENAMA, HPD Kapela, Zagreb. Nagrada se ujedno odnosi i na uzorno organiziranu i izvedenu akciju uređenja skloništa zahvaljujući kojoj je to postao najbolji planinarski objekt u Hrvatskoj.

U kategoriji najbolji upravljač planinarske kuće: PD GROMOVAČA, OTOČAC, koje skrbi o Carevoj kući i Rossijevom skloništu. PD Gromovača je relativno malo ali dobro organizirano društvo koje se skrbi o dvama planinarskim objektima na Velebitu, Carevoj kući na Begovači i Rossijevom skloništu u Rožanskim kukovima. Društvo je tijekom godine organiziralo i izvelo više radnih akcija u kojima su planinari vlastitim snagama uredili te važne planinarske objekte.

U kategoriji najbolji domaćin u planinarskom objektu: SREĆKO BOŠKOVIĆ, domaćin planinarske kuće Scout u Žumberku.

HPS

Comments are closed.

More in Vijesti
Počela akcija “Mir i dobro”

U utorak, 15. prosinca, održana je online konferencija za medije, kojom je službeno započela akcija Ministarstva unutarnjih poslova pod nazivom „Mir...

Close