Najnovije

Isplata potpore poljoprivrednicima u sektoru biljne proizvodnje

20 studenoga, 2020 | by G.N.P
Isplata potpore poljoprivrednicima u sektoru biljne proizvodnje
Vijesti
0

ZAGREB – Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je 19. studenog 2020. godine izvršila završno poravnanje i isplatila razliku potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru voća i povrća, cvijeća te u stočarskim podsektorima govedarstva, svinjogojstva, konjogojstva, ovčarstva, kozarstva i peradarstva iz Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020. godini.

Ovime je ukupno isplaćeno 53 milijuna kuna za 7.005 malih poljoprivrednih gospodarstava u kategoriji mikropoduzeća, a sve s ciljem održanja zaposlenosti i postojeće razine proizvodnje.

Sukladno članku 13. stavak 7. i 8. Pravilnika o provedbi Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020. godini (NN 53/2020, 77/2020), Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je donijela Odluku s konačnim popisom korisnika koji su prihvatili pravo ostvarivanja potpore i preuzimanja obaveza te Odluku s konačnim popisom korisnika koji nisu prihvatili prava i obveze i ne ostvaruju pravo na isplatu potpore. Navedene odluke bit će dostavljene svakom korisniku putem AGRONET-a.

Konačne popise korisnika po Mjeri/Podmjeri možete pronaći ovdje.

Apprrr

Comments are closed.

More in Vijesti
Završen Projekt INTEGRA LIKA 2020 – najuspješniji strateški projekt u Lici

PLITVIČKA JEZERA – Završna konferencija projekta integralnog gospodarskog razvoja Like i Primorja održana je danas na istom mjestu gdje je...

Close