Najnovije

Još 187 odluka o isplati potpore poljoprivrednicima te malim i srednjim poduzetnicima

21 prosinca, 2020 | by G.N.P
Još 187 odluka o isplati potpore poljoprivrednicima te malim i srednjim poduzetnicima
Vijesti
0

ZAGREB – Agencija za plaćanja izdala je novih 187 odluka o isplati korisnicima iz Natječaja za provedbu mjere 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19″. Riječ je o sredstvima namijenjenim poljoprivrednicima u iznosu od 9,1 milijun kuna, koja dolaze iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Ujedno, Agencija za plaćanja izdala je dodatne 74 odluke o isplati za mikro, mala i srednja poduzeća. Vrijednost izdanih odluka je 22,8 milijuna kuna.

Mjera 21 iz Programa ruralnog razvoja uvedena je radi ublažavanja posljedica pandemije COVID-19 te rješavanja problema s likvidnošću s kojim se suočavaju poljoprivrednici te mikro, mala i srednja poduzeća koja se bave preradom, plasiranjem na tržište i razvojem poljoprivrednih proizvoda.

U nadolazećim danima, a najkasnije do konca godine, očekuje izdavanje odluka svim korisnicima koji su podnijeli zahtjeve.

Popis izdanih odluka o isplati za mjeru 21 – poljoprivrednici 18.12.2020.

Popis izdanih odluka o isplati za mjeru 21 – MSP-ovi 18.12.2020.

Apprrr

Comments are closed.

More in Vijesti
HRO i Srednja škola Otočac pokrenuli literarni natječaj “I to će proći”

OTOČAC – U suradnji Hrvatskog radija Otočca sa Srednjom školom Otočac pokrenut je natječaj za najbolje literarne radove na temu...

Close