Najnovije

Klaster Lika Destination u suradnji s Lika COOP omogućuje kupnju Lika Quality poklon paketa.

17 studenoga, 2021 | by G.N.P
Klaster Lika Destination u suradnji s  Lika COOP omogućuje kupnju Lika Quality poklon paketa.
Vijesti
0

Kako bi omogućili kupcima da uživaju u blagodatima ličkih delicija te kako bi iste mogli prigodno pokloniti za nadolazeće blagdane, Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika COOP osmislili su Lika Quality poklon pakete – koje možete naručiti online, na službenoj web stranici Klastera Lika Destination, iz udobnosti vlastitoga doma: https://www.lika-destination.hr/lika-quality-pokloni/ .

U ponudi su tri Lika Quality poklon paketa. Svaki poklon paket sastoji se od barem jednog suvenira i jedne namirnice za konzumaciju dok su ostali proizvodi ili proizvodi za konzumaciju ili kozmetički proizvodi. Svi proizvodi koji se nalaze u poklon paketima nose oznaku Lika Quality što znači da je svaki proizvod autohton, proizveden na području destinacije Lika te jamči iznimnu kvalitetu.

Kupnjom Lika Quality proizvoda potičete proizvodnju i razvoj lokalnih OPG-ova te nagrađujete trud pretočen u ove unikatne proizvode.

Lika Klaster Destination

Comments are closed.

More in Vijesti
Bez struje Pernari, Plašćica i Letinac

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži od danas, 15. studenog pa do srijede, 17. studenog bez struje biti će dio Brinja...

Close