Najnovije

Mađar jurio autocestom 250 km/h

26 listopada, 2020 | by G.N.P
Mađar jurio autocestom 250 km/h
Vijesti
0

Tijekom proteklog vikenda provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga

U tom periodu utvrđeno je 19 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 7 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća utvrđena brzina kretanja od 250 km/h izmjerena je u petak, 23. listopada na autocesti A-1, u smjeru Splita, između čvora Sveti Rok i tunela Sveti Rok, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h, kada je 46-godišnji mađarski državljanin upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera upravljanja vozilom „B“ kategorije na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 1 mjeseca.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu, 24. listopada u mjestu Gradina Korenička, kod 36-godišnjeg hrvatskog državljanina (1.76 g/kg).

PULS

Comments are closed.

More in Vijesti
Danas počinje radionica izrade coklji i suknenih čarapa

OTOČAC – Radionica izrade coklji i suknenih čarapa započeti će danas u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac i trajati će...

Close