Najnovije

Muškarac osumnjičen za tešku krađu, drugi za prikrivanje

siječanj 7th, 2020 | by G.N.P
Muškarac osumnjičen za tešku krađu, drugi za prikrivanje
Vijesti
0

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Senja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe i nad 35-godišnjakom iz Senja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja.

43-godišnjak se sumnjiči da je 31. prosinca 2019. godine u Senju provalio u  obiteljsku kuću iz koje je otuđio novac, nakit i kameru u vlasništvu 42-godišnjaka i 41-godišnjakinje iz Senja, te je potom 5. siječnja 2020. godine pokušao prodati ukradeni nakit u poslovnici za otkup zlata u Zagrebu, koristeći pritom osobnu iskaznicu 35-godišnjaka iz Senja koji je znao da će se 43-godišnjak koristiti njegovom osobnom iskaznicom kod prodaje ukradenog nakita.

Oni su dovedeni pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu je dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

PULS

Comments are closed.

More in Vijesti
Članovi PK “Leteći medvjedići” na Gašparcu postavili automatsku meteorološku postaju

Mada zima nije vrijeme za velike aktivnosti članovi paragliding kluba Leteći medvjedići spremno dočekuju sezonu letenja. Projekt MMS4ALL, postavljanje automatskih...

Close