Najnovije

Nacionalni park Plitvička jezera svečano dodijelio stipendije učenicima u ugostiteljskim zanimanjima

3 prosinca, 2019 | by G.N.P
Nacionalni park Plitvička jezera svečano dodijelio stipendije učenicima u ugostiteljskim zanimanjima
Vijesti
0

Plitvička jezera – Na svečanosti održanoj jučer, 2. prosinca 2019., u hotelu Jezero na Plitvičkim Jezerima, Javna ustanova “Nacionalni park Plitvička jezera” dodijelila je stipendije učenicima Srednje škole Plitvička Jezera iz Korenice.

Pravo na stipendiju u mjesečnom iznosu od 1.800 kuna ostvarilo je ukupno šesnaest učenika prvog razreda (smjer kuhar, konobar i hotelijersko-turistički tehničar), temeljem provedenog „Javnog poziva za stipendiranje učenika u ugostiteljskim zanimanjima Srednje škole Plitvička Jezera“.

Čestitavši učenicima na ostvarenom uspjehu, ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera Tomislav Kovačević tom je prigodom istaknuo: „Sretan sam i ponosan što je Park dobio nove stipendiste i što se projekt stipendiranja učenika započet prošle godine uspješno nastavlja. Veseli me što učenici prepoznaju prednosti koje mogu ostvariti obavljajući praksu i radeći u organizaciji utemeljenoj na načelima društveno odgovornog poslovanja kakva je Nacionalni park Plitvička jezera“.

Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera provodi projekt stipendiranja učenika u suradnji sa Srednjom školom Plitvička Jezera iz Korenice, sa zajedničkim ciljem usmjerenim na povezivanje obrazovanja s gospodarstvom kroz stipendiranje učenika, praksu, mogućnost zapošljavanja i razvoj karijera, što rad u turizmu čini inovativnim i dugoročno održivim. Kroz projekt koji je s provedbom započeo prošle godine i koji se uspješno nastavlja, Nacionalni park Plitvička jezera stipendira ukupno 49 učenika.

JUNP Plitvička jezera

Comments are closed.

More in Vijesti
Objavljena tri nova natječaja iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020

ZAGREB – Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je jučer, 2. prosinca 2019. godine tri natječaja...

Close