Najnovije

Obavljen tehnički pregled dječjeg vrtića “Ciciban”

19 veljače, 2021 | by G.N.P
Obavljen tehnički pregled dječjeg vrtića “Ciciban”
Vijesti
0

OTOČAC – Danas je obavljen tehnički pregled Dječjeg vrtića “Ciciban” Otočac na adresi Ivane Brlić Mažuranić 3. Prošle su četiri godine od izdavanja građevinske dozvole pa sve do današnjeg tehničkog pregleda.

Projekt “Rekonstrukcija i dogradnja dječjeg vrtića “Ciciban” pokrenut je 2017. godine s ciljem poboljšanja općih uvjeta i usluga za stanovništvo područja Grada Otočca kroz razvoj sustava i kapaciteta za učinkovito obavljanje djelatnosti koja se odnosi na odgoj, obrazovanje, zdravstvenu zaštitu, prehranu i socijalnu skrb djece predškolske dobi.

Rezultat projekta je rekonstruiran i dograđen objekt dječjeg vrtića, opremljen objekt sukladno potrebama funkcioniranja dječjeg vrtića. Projekt je sufinanciran u iznosu od 7.448.000,00 kuna kroz mjeru 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja RH.

Radove je izvodila tvrtka BRODOMETALURGIJA d.o.o., a vrijednost vrijednost ugovorenih radova je 11.002.268,33 kuna bez PDV-a. 

Tako će mališani Dječjeg vrtića “Ciciban “Otočac uskoro biti u novim prostorijama.

G.N.P

Comments are closed.

More in Vijesti
Autocestom jurio 250 km/h

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske jučer su u 14,45 sati na autocesti A-1, u smjeru Splita, između tunela Krpani i...

Close