Najnovije

Objavljene najnovije upute za rad studentskih i đačkih domova

16 rujna, 2020 | by G.N.P
Objavljene najnovije upute za rad studentskih i đačkih domova
Vijesti
0

ZAGREB – HZJZ objavio je najnovije upute za rad studentskih i đačkih domova, a sve aktivnosti usmjerene su ka provedbi smanjenja susreta uživo. To se pogotovo odnosi na okupljanja veće grupe studenata kao i djelatnika.

Do daljnjega su zabranjeni svi posjeti Domovima osim nužnih posjeta vezanih uz pitanje zaštite zdravlja i sigurnosti. U Domovima su dozvoljene samo aktivnosti koje su vezane uz djelatnosti Doma/centra propisane statutom, a koje se odnose isključivo na stanare Doma i radnike Centra, uz
pridržavanje svih propisanih mjera. Održavanje zabava, proslava i sl. u zatvorenim i otvorenim prostorima studentskog centra nisu za sada dozvoljene, uzimajući u obzir aktualnu epidemiološku situaciju.


Dostavu za potrebe ustanove preuzimaju nadležni radnici ustanove na vanjskim vratima, a ulaz je dozvoljen iznimno serviserima i ostalim službama čije usluge su neophodne (što uključuje dosljednu provedbu preventivnih i protuepidemijskih mjera poput provjere vode za ljudsku potrošnju, zdravstvene ispravnosti hrane i sl.) uz obveznu mjeru dezinfekcije ruku i po potrebi nošenja zaštitne maske i zamjenske obuće ili jednokratnih nazuvaka (ovisno o prostoru u koji ulazi).

Više informacija o uputama možete dobiti OVDJE

HZJZ / G.N.P

Comments are closed.

More in Vijesti
Planinarsko društvo Gromovača Otočac proslavilo 50. rođendan

Planinarsko društvo Gromovača iz Otočca osnovano je 13. rujna 1970. godine, a Društvo nosi naziv po vrhu Gromovača (1676 m)...

Close