Najnovije

HTZ objavila Javni poziv za udruženo oglašavanje i strateške promotivne kampanje u 2020. godini

30 kolovoza, 2019 | by G.N.P
HTZ objavila Javni poziv za udruženo oglašavanje i strateške promotivne kampanje u 2020. godini
Vijesti
0

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora koji obuhvaća opću destinacijsku promociju, promociju smještajne i ostalih oblika turističke ponude destinacije te Poziv za iskazivanje interesa za provedbu strateških promotivnih kampanja na emitivnim tržištima u 2020. godini koji obuhvaća suradnju s partnerima iz turističke industrije na aktivnoj promociji hrvatske turističke ponude.

„Riječ je o javim pozivima putem kojih ostvarujemo ključne suradnje s domaćim i inozemnim partnerima u promociji hrvatskog turizma. Navedene pozive objavljujemo s ciljem što kvalitetnije pripreme za 2020. godinu te svakako očekujemo realizaciju niza kvalitetnih i strateških suradnji koje će hrvatskom turizmu i u idućoj godini osigurati stabilnu tržišnu poziciju na jakom i vrlo konkurentnom međunarodnom turističkom tržištu“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Poziv za iskazivanje interesa za provedbu strateških promotivnih kampanja na emitivnim tržištima u 2020. godini upućen je svim organizatorima putovanja s inozemnih tržišta u svim oblicima organiziranih programa za Hrvatsku, a naglasak je na zajedničkim kampanjama u javnim medijima. Suradnja s odabranim partnerom ima cilj podići svjesnost o brendu Hrvatska na odabranom strateškom tržištu kroz oglašavanje na društvenim mrežama, putem online medija, radijskog, televizijskog i vanjskog oglašavanja te oglašavanja u tisku. Zainteresirani partneri svoje prijedloge za suradnju s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju uredima predstavništava HTZ-a na predmetnim tržištima s kojima i dogovaraju rokove dostave dokumentacije.

HTZ

Comments are closed.

More in Vijesti
Održana javna tribina o gospodarenju otpadom

OTOČAC – Danas je u maloj sali GPOU-a održana javna tribina o gospodarenju otpadom kojoj su prisustvovali predstavnici poduzeća Gacka...

Close