Najnovije

Održana izborna Skupština udruge PJP- SJP “Sokolovi 1991”

14 prosinca, 2019 | by G.N.P
Održana izborna Skupština udruge PJP- SJP “Sokolovi 1991”
Vijesti
0

OTOČAC – Jučer, 13.prosinca s počekom u 18,00 sati u kongresnoj dvorani Hotela Zvonimir u Otočcu održana je redovna izvještajno-izborna Skupština udruge iz Domovinskog rata “Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991” Sinac.

Nakon otvaranja izvještajne Skupštine odana je minutom šutnje počast za sve poginule i preminule redarstvenike i branitelje, a u radno predsjedništvo izabrani su Nikola Cvitković za predsjednika, te za članove brigadir Marin Kostelac i Tomislav Majetić. Izvješće o radu udruge u 2018.godini podnio je predsjednik Tomislav Majetić, a izvješće o financijskom poslovanju udruge za 2018.godinu tajnik Ivan Bižanović – glavni policijski inspektor u mirovini.

Izvješće Nadzornog odbora za 2018.godinu podnio je aktivni brigadir HV Marin Kostelac. Nakon toga uslijedila je rasprava po izvješćima gdje su članovi izrazili zadovoljstvom vođenja udruge i primejrom Udruge Posebne jedinice policije drugim udrugama iz Domovinskog rata, što aktivnošću što transparentnošću rada a što štednjom financijskih sredstava. Tako uduga na dan 12.12.2019.godine na računu ima 30.460,02 kune što se vidi da je racijonalno i štedljivo gospodari sredstvima. Zahvala je upućena i Gradu Otočcu kojo pomaže rad udruge. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena i usvojena. Potom se pristupilo razrješenju starom rukovodstvu udruge i biranju novog rukovodstva. 

Za predsjednika ponovno je izabran Tomislav Majetić, a dopredsjednika Slaven Orešković-Pan, za tajnika Ivan Bižanović ( ovo je četvrti mandat ). Glavni odbor sačinjavaju Tomislav Majetić i Ivan Bižanović pa Statutu, a za nove članove izabrani su Zdenko Kolak, Željko Abramović i Nikola Petrlić.  Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Milenko Kovačić, a za članove brigadir Marin Kostelac i Slavko Dujmović. Predsjednik suda časti je Mijo Dasović a članovi su Josip Babić i Nikola Grahovac. Svi dužnosnici i članovi jednoglasno su izabrani. Predstavljen je i Plan i program rada za 2019. – 2023. godinu.

Od prisutnih gostiju bio je pukovnik Drago Bilović ispred udruge 133.br.ZNG-a koji je pozdravio prisutne , zahvalio se na pozivu i izrazio dobru suradnju s udrugom PJP te suradnju s Koordinacijom svih braniteljskih udruga na području Grada Otočca, također od gostiju bio je i zamjenik predsjednika otočke HVIDR-e Ivica Majer .

UDRUGA PJP Sokolovi Sinac / I.B

foto: UDRUGA PJP Sokolovi Sinac / I.B

Comments are closed.

More in Vijesti
Prigodni program povodom Međunarodnog dana planina u JUNP Sjeverni Velebit

KRASNO – Povodom obilježavanja Međunarodnog dana planina i 20 godina od proglašenja Nacionalnog parka, Javna ustanova „Nacionalni park Sjeverni Velebit“ organizira danas,...

Close