Najnovije

U OŠ Otočac održano županijsko natjecanje mladih tehničara

ožujak 10th, 2020 | by G.N.P
U OŠ Otočac održano županijsko natjecanje mladih tehničara
Vijesti
0

OTOČAC – Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac bila je domaćin županijskog natjecanja u sklopu 62. Natjecanja mladih tehničara. Natjecanje je održano u petak, 6. veljače 2020, a ukupno je sudjelovalo 28 učenika od petog do osmog razreda i to: iz OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac, OŠ Jure Turića Gospić, OŠ Donji  Lapac, OŠ Kralja Tomislava Udbina, OŠ Plitvička jezera i OŠ Lovinac, u 8 disciplina: Maketarstvo (5.razred), Graditeljstvo (6.razred), Obrada materijala (7.razred), Elektrotehnika i Elektronika (8.razred), Fotografija, Robotsko spašavanje žrtve i Maketarstvo uporabnih predmeta (5.- 8.razred).

Otočku školu predstavljali su učenici:   Julija Kostelac i Tonka Matasić, učenice osmog razreda, u disciplini Elektrotehnika pod mentorstvom učitelja Oliver Blaškovića i Marija Orešković, David Kolak i Karlo Kolak, učenici osmog razreda, u disciplini Robotsko spašavanje žrtve pod mentorstvom  učitelja Igora Naprte.
 

Među osam prvoplasiranih u osam disciplina, učenik naše škole David Kolak bio je najbolji sa svojim robotom u disciplini Robotsko spašavanje žrtve i  predstavljat će našu Školu na državnom 62. Natjecanju mladih tehničara, koje će se održati u Primoštenu od 6-9. travnja ove godine.

OŠ Otočac

foto: OŠ Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
Dvije osobe teško ozlijeđene u prometnim nesrećama

Četiri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se tijekom vikenda na području Otočca i Novalje gdje su...

Close