Najnovije

Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac partner u projektu Različitim koracima do jednakosti – 5

7 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac partner u projektu Različitim koracima do jednakosti – 5
Vijesti
0

Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac partner je u projektu Različitim koracima do jednakosti – 5 koji provodi Savez društava distrofičara Hrvatske (SDDH). Projekt se provodi od 1. lipnja 2020. do 31. svibnja 2021. na području Ličko – senjske županije uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. U projektu sudjeluju i ostale škole Ličko – senjske županije.

Cilj projekta je smanjiti sve pojavne oblike nasilja nad i među djecom, kroz unaprjeđivanje znanja mladih o vršnjačkom nasilju i oblicima nasilja te osnaživanje učenika za prihvaćanje različitosti uz senzibilizaciju lokalne zajednice.

Projektom je predviđena jedna radionica o prevenciji nasilja koju je psihologinja provela s učenicima 5.r matične škole te obilježavanje Dana ružičastih majica 24. veljače 2021. SDDH je osigurao prigodne majice i balone za učenike 5. r.

Osim toga, projektom je predviđena jedna edukacija učenika te jedna edukacija učitelja i stručnih suradnika s temom vršnjačkog nasilja koja će se zbog epidemiološke situacije provesti virtualno do kraja projekta.

OŠ Otočac / I.L

Comments are closed.

More in Vijesti
Panel: Uspješne priče mladih poduzetnika

GOSPIĆ – U sklopu projekta RAISE Youth, u četvrtak 08. travnja u Pučkom otvorenom učilištu u Gospiću s početkom u 18...

Close