Najnovije

Otvorene prijave za 18. Eko etno Gacka 2022

15 lipnja, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Otvorene prijave za 18. Eko etno Gacka 2022
Vijesti
0

OTOČAC – Turistička zajednica Grada Otočca organizira 18. po redu manifestaciju Eko etno Gacka. Ova dvodnevna gastro manifestacija izložbeno – prodajnog i natjecateljskog karaktera najveća je i najposjećenija manifestacija na području Grada Otočca koja okuplja nekoliko tisuća posjetitelja.

Kao i prethodnih godina i ove će se godine održati promocija i prodaja lokalnih proizvoda, natjecanje u pripremi lovačkog gulaša (kotlića), Gastro Gacka, radionice te koncerti čak 3 benda.

Također, kao i prethodnih godina i ove će se godine ocjenjivati najbolje pripremljeni kotlić, najsimpatičniji kuhar i najljepše uređeni štand. No, ove godine novitet je i ocjenjivanje najoriginalnije uređenog prostora kuharskog tima. Svaki tim može svojevoljno odrediti temu u skladu koje će urediti svoj prostor.

Isto tako, prateći trendove i vodeći računa o zaštiti okoliša ove godine manifestacija Eko etno Gacka ima ekološku notu te organizatori pozivaju sve sudionike i posjetitelje manifestacije da prilikom sudjelovanja i posjete manifestaciji budu ekološki osviješteni te da se pridržavaju uputa i pravila sudjelovanja.

Manifestacija će se održati 22. i 23. srpnja u gradskom parku Otočac. U petak 22. srpnja osim izložbeno prodajnog dijela programa održat će se nekoliko različitih radionica za djecu i odrasle, interaktivni kazališni mjuzikl za djecu, Gastro Gacka i koncert grupe Allegro.

U subotu 23. srpnja također će se održati izložba i prodaja lokalnih i drugih proizvoda, natjecanje u kuhanju kotlića i dodjele nagrada, modna revija te koncerti grupe Magazin i Tajno ime.

Detaljan program bit će objavljen uskoro, a za sve one koji žele sudjelovati na manifestaciji Eko etno Gacka (bilo kao izlagač ili u natjecanju u pripremi kotlića) poziv i prijavnice na manifestaciju mogu pronaći na web stranici Turističke zajednice Grada Otočca (https://discover-otocac.com/hr/prijavnice-za-eko-etno-gacka). Prijavnice za izlagače moguće je dostaviti i na mail tzg.otocac@gmail.com dok je prijavu za natjecanje u pripremi kotlića potrebno dostaviti osobno u ured Turističke zajednice radi odabira lokacije tima za kuhanje kotlića. Rok za prijave je do 13. srpnja ili do popunjena mjesta.

Za sva ostala pitanja i informacije možete se obratiti u ured Turističke zajednice na adresi Kralja Zvonimira 17 svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, na broj telefona 053 771 603, broj mobitela 099 216 5421 ili na e-mail tzg.otocca@gmail.com.

TZG Otočca

Comments are closed.

More in Vijesti
Plitvička jezera
Svečano potpisan Sporazum o suradnji između JUNP Plitvička jezera i Parque Nacional de las Lagunas de Ruidera iz Kraljevine Španjolske

PLITVIČKA JEZERA – Danas je na Plitvicama svečano potpisan Sporazum o suradnji između Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera i...

Close