Najnovije

Panel: Uspješne priče mladih poduzetnika

6 travnja, 2021 | by G.N.P
Panel: Uspješne priče mladih poduzetnika
Vijesti
0

GOSPIĆ – U sklopu projekta RAISE Youth, u četvrtak 08. travnja u Pučkom otvorenom učilištu u Gospiću s početkom u 18 sati održava se panel diskusiju na temu Uspješne priče mladih poduzetnika.

Gospićkoj publici predstavit će se uspješne priče dvoje mladih poduzetnika – Jelene Bilić i Gorana Čipčića. Jelena je mlada Splićanka čija je ručno rađena prirodna kozmetika dospjela u slavni modni časopis Vogue dok je Goran stari obiteljski recept pretvorio u uspješnu poduzetničku priču pa tako danas svi znaju za Zorinu mast. 

Uz mlade poduzetnike na panelu će sudjelovati Marijana Botić Rogošić, voditeljica LAG-a Zagora koji već dugi niz godina doprinosi razvoju poduzetništva u ruralnim naseljima splitskog zaleđa. Panel će moderirati Mary Ann Rukavina Cipetić, predsjednica udruge GTF-IOR i koordinatorica projekta RAISE Youth.

Cilj ovog panela je predstavljanje primjera dobre prakse u svrhu poticanja poduzetništva i ostanka mladih poduzetnika u ruralnim područjima. 

Projekt RAISE Youth financiran je iz fondova Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora. Nositelj projekta je GTF-Inicijativa za održivi rast a partner je Grad Gospić.

Svi zainteresirani pozvani su da se prijave za sudjelovanje putem e-pošte na adresu ivana.grguric@gospic.hr ili telefonski na 091/472 2202.

Prijave su obavezne a rok prijave je 8. travnja 2021. godine u 12 sati ili do popunjenja kapaciteta grupe. Panel će biti moguće pratiti i putem Facebook profila https://www.facebook.com/RAISEYouthHrvatska.

S obzirom na preporuke SCZRH, pristup je ograničen na maksimalno 25 osoba. Prostor održavanja radionica je prilagođen novim mjerama SCZRH. Molimo da sa sobom ponesete zaštitne maskice.

GTF / Raise Youth

Comments are closed.

More in Vijesti
Čelništvo stranke LiPO zapalilo svijeću za tragično preminulu djevojčicu

Cijela Hrvatska je zgrožena gašenjem života djevojčice koja je žrtva obiteljskog nasilja. Pred Klaićevom bolnicom tim povodom ostavljaju se poruke,...

Close