Najnovije

Počela razmjena mladih „I Care!“ u Velikom Žitniku!

10 lipnja, 2021 | by G.N.P
Počela razmjena mladih „I Care!“ u Velikom Žitniku!
Vijesti
0

Od 06.06. do 12.06.2021. organizacija Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ razmjenu mladih u trajanju od sedam dana. Razmjena uključuje polaznike iz Hrvatske, Portugala, Slovačke, Italije i Latvije u dobi od 17 do 24 godine.

Nakon više od godinu dana pandemije, neizvjesnosti i socijalne izolacije, razmjena mladih iz 5 europskih zemalja prilika je za ponovno druženje s vršnjacima, upoznavanje drugih kultura i učenje o sebi. Tema projekta je fizičko i mentalno zdravlje mladih i kako ispravno brinuti o njemu u svakodnevnom životu. Razmjena je dio Erasmus+ projekta, a troškovi sudjelovanja u potpunosti su pokriveni iz projektnog budžeta.

Outward Bound Croatia je neprofitna organizacija koja se bavi neformalnim obrazovanjem i doživljajnom pedagogijom.  Razmjena se održava u edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku, gdje udruga posljednjih nekoliko godina provodi brojne aktivnosti iskustvenog učenja u prirodi za mlade iz Hrvatske i inozemstva. 

T.L /. G.N.P

Comments are closed.

More in Vijesti
Webinar: Novosti u provođenju carinskog postupka za robu koja se prodaje na daljinu

ZAGREB – Hrvatska gospodarska komora i Carinska Uprava Ministarstva financija RH pozivaju vas na webinar Novosti u provođenju carinskog postupka za robu...

Close