Najnovije

Poklon bon obiteljima s petero i više malodobne djece

1 prosinca, 2021 | by G.N.P
Poklon bon obiteljima s petero i više malodobne djece
Vijesti
0

OTOČAC – Gradonačelnik Grada Otočca, povodom nadolazećih Božićnih blagdana, a na temelju članka 18. Odluke o socijalnoj skrbi na području Grada Otočca („Službeni vjesnik Grad Otočca“ br. 1/19) donio je odluku da se obiteljima s prebivalištem na područja Grada Otočca koja imaju petero i više malodobne djece dodijeli poklon bon.

Ovim putem pozivaju se sve obitelji s petero i više malodobne djece koja imaju prebivalište na područja Grada Otočca da se u periodu od 06. do 15. prosinca 2021. godine, telefonskim putem jave u Ured gradonačelnika Grada Otočca na broj 053/771-055, kako bi zbog epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom Covid-19, dogovorili termin dolaska i podnošenja Zahtjeva za ostvarivanje prava na poklon bon s priloženom dokumentacijom.

Zahtjevu je obavezno priložiti:

  1. osobne iskaznice roditelja ili uvjerenje o prebivalištu roditelja
  2. osobne iskaznice djece ili uvjerenja o prebivalištu djece
  3. kopije rodnih listova za djecu

O danu dodjele poklon bona, obitelji će biti naknadno obaviještene.

Zahtjev se podnosi osobno u Pisarnici Grada Otočca ili u Uredu gradonačelnika Grada Otočca (Kralja Zvonimira 10, 53220 Otočac (prizemlje desno), a prilikom ulaska u zgradu OBAVEZNO je poštivanje epidemioloških mjera – pravilno nošenje zaštitne maske za lice i dezinfekcija ruku te predočenje COVID potvrde (potvrda o cijepljenu ili potvrda da ste preboljeli Covid-19 ili Potvrda o testiranju koja dokazuje da je rezultat testa negativan i koja nije starija od 48 sati (72 sata za PCR testove).

GRADONAČELNIK

Goran Bukovac, dipl. pol.

Comments are closed.

More in Vijesti
Još ovu subotu možete posjetiti Špilju Samograd

PERUŠIĆ – Pećinski park Grabovača obavještava posjetitelje da Špilja Samograd zatvara svoja vrata za posjete u zimskim mjesecima. Također, Špilja...

Close