Najnovije

Posjet izaslanstva Policijske škole granične policije Ministarstva unutarnjih poslova Rumunjske

12 lipnja, 2019 | by G.N.P
Posjet izaslanstva Policijske škole granične policije Ministarstva unutarnjih poslova Rumunjske
Vijesti
0

U sklopu svog boravka, jučer su posjetili Policijsku upravu ličko-senjsku. Rumunjsko izaslanstvo predvodio je ravnatelj Policijske škole za graničnu policiju Sorin Boca, uz pomoćnika za međunarodnu suradnju Iuliana Valianua i policijske službenice za međunarodnu suradnju Cataline Harabagiu-Dimitrescu, te pomoćnice načelnika Policijske akademije Mirjane Abramović.

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj dočekao ih je zamjenik načelnika policijske uprave Mladen Kranjčević sa suradnicima gdje je održan radni sastanak, kojom prilikom je zamjenik načelnika upoznao izaslanstvo s djelokrugom rada policijske uprave i organizacijskom strukturom, a policijska službenica za analizu rizika Službe za granicu Željka Butković održala je kratku prezentaciju rada Postaje granične policije Korenica, upoznala ih s problematikom i tehnikom koju koriste policijski službenici granične policije u svakodnevnom radu.

Nakon radnog sastanka i teoretskog upoznavanja s Policijskom upravom ličko-senjskom i Postajom granične policije Korenica, izaslanstvo je obišlo i Postaju granične policije Korenica i Međunarodni cestovni granični prijelaz za promet putnika i roba Ličko Petrovo Selo, te su i u praksi vidjeli kako radi hrvatska granična policija i na koji način koristi tehniku kojom raspolaže.

Ravnatelj Policijske škole za graničnu policiju Sorin Boca bio je izuzetno zadovoljan viđenim, a poglavito je pohvalio činjenicu kako je vidio dosta mladih policijskih službenika koji su izvrsno educirani.

PULS

Comments are closed.

More in Vijesti
Dvadeseti rođendan NP-a Sjeverni Velebit

NP Sjeverni Velebit slavi svoj 20-ti rođendan, a tim je povodom NP Sjeverni Velebit priredio i poseban program za dane...

Close