Najnovije

Potpisan sporazum o obavljanju vodnih usluga na području Grada Otočca i općine Vrhovine

26 veljače, 2021 | by G.N.P
Potpisan sporazum o obavljanju vodnih usluga na području Grada Otočca i općine Vrhovine
Vijesti
0

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Otočca potpisan sporazum o obavljanju vodnih usluga na području Grada Otočca i općine Vrhovine.

Sporazumom se razdvaja uslužno područje na uslužno područje Grada Otočca kojim upravlja „Komunalac d.o.o. i općine Vrhovine kojim će upravljati tvrtka „Vreline d.o.o. „ iz Vrhovina.

Potpisnici sporazuma su Gradonačelnik Grada Otočca Stjepan Kostelac, dr.vet.med. i načelnik Općine Vrhovine Milorad Delić, bacc.iur.

Općina Vrhovine i Grad Otočac kao osnivači trgovačkih društava reguliraju obavljanje javne vodoopskrbe na području Općine Vrhovine kao uslužnog područja:

  • opskrbu pitkom vodom putem jedinstvenog vodoopskrbnog sustava,
  • upravljanje sustavom javne odvodnje sa Uređajima za pročišćavanje otpadnih voda sa područja Općine Vrhovine.

Trgovačka društva Komunalac d.o.o. Otočac i Vreline d.o.o. Vrhovine zajedno će ugraditi analogni vodomjer ili protokomjer na teritorijalnoj granici Općine Vrhovine i Grada Otočca u naselju Zalužnica prema kojem će se vršiti očitanje i obračun isporučene pitke vode koju će Vreline d.o.o. Vrhovine plaćati Komunalcu d.o.o. Otočac. Primopredaja komunalnih objekata i građevina izvršiti će se do 31. ožujka 2021 god.

Ured Gradonačelnika

Comments are closed.

More in Vijesti
Dan ružičastih majica

OTOČAC – Posljednja srijeda u mjesecu veljači posvećena je prevenciji vršnjačkoga nasilja. Dan ružičastih majica (Pink Shirt Day) u Hrvatskoj...

Close