Najnovije

Potpisani ugovori za poticanje rada mladih poduzetnika

16 listopada, 2020 | by G.N.P
Potpisani ugovori za poticanje rada mladih poduzetnika
Vijesti
0

GOSPIĆ – Razvojna agencija Ličko-senjske županije –LIRA zajedno sa projektnim partnerima Ličko-senjskom županijom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Gospić, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtnička komora LSŽ provodi projekt „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko senjske županije“. Jedan od ciljeva ovoga projekta je poticanje poduzetništva i povećanje zapošljavanja nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina u Ličko-senjskoj županiji. Ovim povodom se dodjeljuju potpore male vrijednosti u pojedinačnom iznosu do 50.000 kn za pokretanje poduzetničkih ideja.

Na temelju Javnog poziva za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja koji je LIRA raspisala od 16. ožujka do 1. lipnja 2020. god. sklopiti će se ugovori o dodjeli potpora male vrijednosti sa devet (9) poduzetnika početnika u ukupnoj vrijednosti od 446.399,12 kn. Potpore se dodjeljuju kroz navedeni projekt koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Potpisivanje Ugovora organizirano je jučer u kabinetu župana dr. Darka Milinovića. Župan je istaknuo i kako se preko 80 posto sadašnjih investicija događa preko EU sredstava.

LSŽ

foto: LSŽ /N.M

Comments are closed.

More in Vijesti
Volonterski kamp Europskih snaga solidarnosti u Velikom Žitniku i na Braču

VELIKI ŽITNIK – Počinje još jedan volonterski kamp u Velikom Žitniku, koji će se nastaviti u Sumartinu na otoku Braču....

Close