Najnovije

Predstava “Pod hitno na hitnu” 29. ožujka u GPOU Otočac

11 ožujka, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Predstava “Pod hitno na hitnu” 29. ožujka u GPOU Otočac
Vijesti
0

OTOČAC – Kerekesh teatar gostovat će u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac 29. 3. 2020. u 20 sati s predstavom Pod hitno na hitnu. Predstava je nastala prema tekstu i u režiji Ljubomira Kerekeša, a pet glavnih uloga igraju Jan Kerekeš, Goran Koši, Darko Janeš, Draško Zidar i Ljubomir Kerekeš. Ulaznice za predstavu po cijeni od 20 kn bit će moguće kupiti u pretprodaji od 23. do 27. ožujka (svakim danom od 8 do 15 sati) te na dan izvođenja predstave od 19 do 20 sati.

O PREDSTAVI
“U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti baziranima na vlastitom tumačenju bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno s nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta korisnici koji se zateknu u prostoriji hitne medicinske skrbi ne raspolažu poviješću bolesti, već vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.” (preuzeto s kerekesh-teatar.hr)

GPOU Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
Više od pola milijuna kuna za programe Gackog pučkog otvorenog učilišta

OTOČAC – Gacko pučko otvoreno učilište Otočac realizirat će tijekom 2020. godine i programe kojima je financijsku potporu dodijelilo Ministarstvo kulture...

Close