Najnovije

Predstavljanje knjige „Ovo želim da znaš“

17 studenoga, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Predstavljanje knjige „Ovo želim da znaš“
Vijesti
0

OTOČAC – Book Caffe Paradiso Otočac ugostiti će 24. studenoga s početkom u 18:30 sati autorski dvojac Ivana Šešo i Emina Pršić, a koji će predstaviti knjigu „Ovo želim da znaš“. Knjiga je namijenjena djeci, mladima, ali i roditeljima jer svojim sadržajem pogađa jednu veoma izazovnu temu: temu odrastanja i roditeljstva.

 “Ovo želim da znaš” je obostrana knjiga odnosa, roditelja i djece. Smjernica je svim mladim ljudima i njihovim roditeljima. Kao pozvani gosti ovog događaja biti će i djelatnici iz Obiteljskog centra Senj, koji svojim radom nesebično pomažu, liječe i iscjeljuju, često puta nudeći zadnju slamku spasa prije službene medicine i drugih institucija.

Knjiga “Ovo želim da znaš” nastala je za vrijeme pandemije. Svijet se promijenio preko noći, sve ono što smo planirali naglo je stalo. Ideja knjige jest da iza sebe ostavimo pisani trag životnih mudrosti,  iskustava koje smo same prošle, kao jedna mala zbirka podsjetnika i putokaza. Premda nema sigurne formule za uspješan i sretan život, postoje neki indikatori za usmjerenje koji nam mogu olakšati neke životne izazove. Djecu ne posjedujemo; jedina prednost koju imamo u odnosu na njih jest da smo ranije došli na ovaj svijet. I tu prednost voljeli bi prenijeti na svoju djecu, kao mali odškrinuti prozor u svijet”, poručuju autorice.

Book cafe Paradiso

Comments are closed.

More in Vijesti
Besplatna radionica “Od osnivanja OPG-a do realizacije potpora iz fondova EU”

GOSPIĆ – GTF -Inicijativa za održivi rast organizira besplatnu informativnu radionicu pod nazivom “Od osnivanja OPG-a do realizacije potpora iz...

Close