Najnovije

Predstavljanje tvrtke DETAS d.o.o. za rješenja u konceptu pametnih gradova

9 veljače, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Predstavljanje tvrtke DETAS d.o.o. za rješenja u konceptu pametnih gradova
Vijesti
0

OTOČAC – U petak, 7. veljače 2020., u vijećnici Grada Otočca održano je predstavljanje tvrtke Detas d.o.o. sa sjedištem u Pakracu, a koja je član Detas Grupe te se bavi proizvodnjom asortimana LED rasvjete u cestovnoj, urbanoj i industrijskoj djelatnosti i proizvodnjom rasvjetnih tijela specifičnih potreba rasvjete. Detas d.o.o. ponosna je su na svoju dugu tradiciju (prva tvrtka osnova je u Puli davne 1896. godine) i proizvodnju u Hrvatskoj te idu u korak s vremenom tako da ponuda njihovih proizvoda zadovoljava razne potražnje tržišta.

Gradu Otočcu predstavnici tvrtke Detas predstavili su svoje proizvode koji iz običnog rasvjetnog tijela mogu postati „smart“ bez da se rasvjetno tijelo mijenja i baca već se ono nadograđuje, a garancija traje i do 10 godina. Poželjno je naglasiti da njihovi proizvodi zadovoljavaju i uvjete Zakona o svjetlosnom onečišćenju, a naročito su ponosi na rasvjetna tijela koja ugrađuju u zaštićena prirodna područja (nacionalne parkove i parkove prirode, Natura 2000 i slično).

Uz vlastite proizvode koji nastaju u tvronici u Pakracu, predstavili su i neke načine financiranja investicije bez da se JLS-ovi zadužuju ili da im investicija bude nedostižna.

Grad Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
Projekt “EUROPE GOES LOCAL” započeo s provedbom u Otočcu

OTOČAC – Danas je u uredu gradonačelnika Kostelca održan radni sastanak sa predstavnicom i mentoricom Grada Otočca  u projektu  “EUROPE GOES...

Close