Najnovije

Župan Milinović primio predstavnike Zrakoplovnog saveza Ličko-senjske županije

23 rujna, 2019 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Župan Milinović primio predstavnike Zrakoplovnog saveza Ličko-senjske županije
Vijesti
0

GOSPIĆ – Župan dr. Darko Milinović primio je danas predstavnike Zrakoplovnog saveza Ličko-senjske županije, Tonija Dujmovića, predsjednika, Maria Bobinca, potpredsjednika te Branislava Javorinu, tajnika Saveza.

Na sastanku su predstavnici Zrakoplovnog saveza upoznali Župana sa osnivanjem Saveza kroz koji trenutno djeluju Aeroklub “Krila Gacke”, KSML “Fenix” te Paraglajding klub “Sokolovi”. Kao što su istaknuli, Savez je osnovan s ciljem razvoja i promicanje zrakoplovnih sportova u Ličko-senjskoj županiji. Prisutni su župana Milinovića upoznali sa aktivnostima i planovima koje Savez provodi.

Župan je prisutnima zahvalio što rade na dobrobit zrakoplovstva kao i nove turističko avanturističke ponude u županiji, te naglasio kako živimo na području izvanrednog podneblja u kojem se nalaze brojna izvanredna letjelišta i kako je Ličko-senjska županija uvijek na raspolaganju u njihovim aktivnostima na čemu su se članovi Saveza zahvalili.

LSŽ / G.N.P

Comments are closed.

More in Vijesti
Protekli vikend u znaku krađa: Ukraden novac, puška i mobitel

U petak u Nacionalnom parku Plitvička Jezera, nepoznati počinitelj je iz ruksaka u vlasništvu 60-godišnje državljanke Koreje i 66-godišnje državljanke...

Close