Najnovije

Projekt “EUROPE GOES LOCAL” započeo s provedbom u Otočcu

9 veljače, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Projekt “EUROPE GOES LOCAL” započeo s provedbom u Otočcu
Vijesti
0

OTOČAC – Danas je u uredu gradonačelnika Kostelca održan radni sastanak sa predstavnicom i mentoricom Grada Otočca  u projektu  “EUROPE GOES LOCAL”. Mentorica Grada Otočca, Branimira Penić iz Centra za mlade u Karlovcu  upoznala je  gradonačelnika Kostelca s glavnim ciljevima  projekta  na europskoj i nacionalnoj razini.

Sastanku su nazočile pročelnica Ureda gradonačelnika i stručna suradnica, koje su gradonačelnika informirale o aktivnostima  provedenim do sada, a sukladno  planu  razvoja  rada s madima. 

U tijeku je  mapiranje  zajednice kako bi se utvrdili potencijali i problemi iste  te je  planirano provođenje ispitivanje  potreba mladih u zajednici. Kako bi se osvijestio  što veći broj  problema i mogućnosti za mlade u Gradu Otočcu, sve organizacije, udruge, KUD-ovi, te društva  zainteresirana  o temi,  a koja do sada nisu kontaktirana  pozivaju se na dijalog i uključivanje u razvoj rada s madima.

Grad Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
65-godišnjak nedozvoljeno posjedovao poluautomatsku pušku, streljivo, projektil

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom s područja općine Udbina, zbog osnova sumnje da...

Close