Najnovije

Projekt Integralnog upravljanja kvalitetom u Lika destinaciji – rok prijave do 4. veljače

28 siječnja, 2019 | by G.N.P
Projekt Integralnog upravljanja kvalitetom u Lika destinaciji – rok prijave do 4. veljače
Vijesti
0

Nacionalni park Plitvička jezera, tvrtka Feel IQM i Klaster Lika Destination provode projekt Integralnog upravljanja kvalitetom u Lika destinaciji. Aktivnosti projekta usmjerene su na promicanje kvalitete i umrežavanje ponude, preporuke, suradnje i poticanja na izvrsnost.

IQM Destination LIKA tim organizirati će i početnu grupnu edukativnu radionicu s prezentacijom projekta svim prijavljenim potencijalnim partnerima (odvojenim po temama).

Kroz ovaj projekt uspostaviti će se mjerljivi sustav razine kvalitete usluga u destinaciji, pri čemu će se kroz individualnu edukaciju samih dionika podići sadašnja razina kvalitete, čime će Lika destinacija postati prepoznatljiva na turističkom tržištu.  Implementacijom ovog projekta unaprijediti će se ujednačenosti kvalitete usluge i ponude.

Svi zainteresirani za ovaj projekt mogu se prijaviti do ponedjeljka, 04. veljače 2019. godine, i to na e-mail lika.destination@gmail.com

G.N.P  / L.D

Comments are closed.

More in Vijesti
Imenovan povjerenik Vlade za Ličko-senjsku županiju

ZAGREB – Jučer je Vlada RH  imenovala Budimira Peranića za povjerenika za Ličko-senjsku županiji koji će obavljati poslove iz nadležnosti...

Close