Najnovije

Projekt “Kompas” – Usmjeri budućnost u svojoj zajednici, 11.-13. listopada u Otočcu

7 listopada, 2019 | by G.N.P
Projekt “Kompas” – Usmjeri budućnost u svojoj zajednici, 11.-13. listopada u Otočcu
Društvo
0

OTOČAC – Svjetski savez mladih Hrvatska povodom službenog početka projekta “Kompas – usmjeri budućnost u svojoj zajednici” platforme Suprotiva od 11. do 13.10. 2019. organizira trodnevnu konferenciju za mlade u Otočcu pod nazivom “Tvoja budućnost – tvoja odgovornost”.

Konferencija će započeti predstavljanjem rezultata istraživanja koje je provedeno u svibnju među više od 1000 mladih od 18-35 godina, a koje uključuje teme informiranosti mladih o poticajima, mjerama za zapošljavanje i samozapošljavanje, korištenja istih u ruralnim i gradskim sredinama te njihovu provedbu i efikasnost na lokalnoj razini kao i poznavanje pojma društvenog poduzetništva.

O rezultatima i analizi kao i odgovorima o temama zapošljavanja i samozapošljavanja, okupljeni mladi razgovarati će s predstavnicima lokalne i nacionalne vlasti kao i predstavnicima mjerodavnih institucija – s ciljem poboljšanja uvjeta i ostanka mladih u Hrvatskoj. 

Što mladi kažu o trenutnim mjerama zapošljavanja i samozapošljavanja? Koji su njihovi stavovi o trenutnom stanju i koje promjene predlažu? Kako i koliko zaposlenje utječe na ostanak mladih u Hrvatskoj? Saznajte na konferenciji 11. 10.2019.

J.R / Bagadodo

Comments are closed.

More in Društvo, Vijesti
Otočani Stipe i Milan uspjeli u povijesnoj ekspediciji

Ekstremna ekspedicija dvojice avanturista iz Otočca, M. Krznarić i S. Piršljin je ostvarena. Oni su odvozili biciklima od Otočca do...

Close