Najnovije

Projekt LORA natječe se za najbolji školski projekt održivog razvoja u RH

22 veljače, 2021 | by G.N.P
Projekt LORA natječe se za najbolji školski projekt održivog razvoja u RH
Vijesti
0

U listopadu 2019. godine OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac uključila se je u projekt održivog razvoja pod nazivom Laboratorij održivog razvoja – LORA zajedno s još 20 škola iz cijele Hrvatske. Projekt je pokrenula udruga Bioteka sa središtem u Zagrebu u partnerstvu s OŠ Borovje Zagreb te udrugama Hyla BiOM također sa središtem u Zagrebu. 

Cilj projekta Mali poduzetnik se krije u meni” bio je razviti poduzetnički duh kod učenika i pokrenuti malo poduzetništvo, dok je sadržajem objedinio razne aktivnosti u koje su bili uključeni učenici uz mentorstvo učitelja iz projektnog tima. Projekt je imao i tendenciju održivosti te povezivanje škole s lokalnom zajednicom.

Tako se projekt LORA natječe se za najbolji školski projekt održivog razvoja u Republici Hrvatskoj. Osim stručnog žirija koji će ocijeniti sve prijavljene projekte, pokrenulo se je i glasanje javnosti putem „lajkova“ i to na poveznici OVDJE.

OŠ Otočac

foto: OŠ Otočac / LORA

Comments are closed.

More in Vijesti
Obavljen tehnički pregled dječjeg vrtića “Ciciban”

OTOČAC – Danas je obavljen tehnički pregled Dječjeg vrtića “Ciciban” Otočac na adresi Ivane Brlić Mažuranić 3. Prošle su četiri...

Close